Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PNL sabotat din interior la Sectorul 1. Sefii de zona distribuie o publicatie a lui Chiliman impotriva lui Nazare. Candidatul liberal, in cadere libera

Postat la: 03.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cu cateva zile in urma, Ziuanews ii surprinsese pe Andrei Chiliman si Alexandru Nazare plimbandu-se prin sectorul 1 si facand campanie electorala comuna, cu toate ca locuitorii din zona Bucurestii Noi i-au intampinat cu huiduieli si cu remarci de genul: "Chilimane, ti-ai batut joc de sector, te-ai imbogatit pe spinarea noastra. La puscarie!"

Practic, Chiliman il plimba ca un catelus pe Nazare sa-l arate la electorat crezand ca are o cota foarte mare. De fapt, i-a facut mai mult rau, caci dupa aceasta escapada, Nazare s-a prabusit in sondaje. Initial, insa, apele nu erau atat de linistite intre cei doi. Chiliman, decis sa "rada" orice candidat al PNL, consideran ca partidul s-a dezis de el, a facut o publicatie semi-clandestina - chiar ilegala dupa noua lege a alegerilor locale din 2016 - numita "Scanteia", exact dupa numele publicatiei comuniste. Publicatia s-a dorit una saptamanala, si a avut trei numere. In primele doua, ziaristii de ocazie combateau orice candidat din sector si-l ridicau in slavi pe Andrei Chiliman, dovada certa ca el era finantatorul din umbra al fituicii.

Numarul al treilea, din 16 mai 2016, a fost oprit de la distribuire, dupa ce Chiliman a picat la pace cu Nazare si a inceput sa-l sprijine. A fost oprit pentru ca ziarul e plin de injurii la adresa PNL, dar mai ales la cea a lui Nazare, in plus fiind atacat si PNL - cap de ziar fiind "Ludovic Orban, saltat de DNA" - dar si candidatul formatiunii la Capitala: "Predoiu, un perdant!". Fireste despre Nazare se scrie ca este un lenes asemenea lui Rares Manescu, dar si o investigatie despre cum a contribuit la devalizarea Postei. Nu in ultimul rans se insinueaza ca Nazare e cuplat cu o alta candidata a sectorului, cu Laura Chiriac, fiind prezentata o poza in care cei doi se saruta, imbratisati. Dovada ca ziarul e finantat de Chilimat este ca singurul articol favorabil din toata gazeta este "Chiliman lucrat de hotii din PNL pentru insubordonare!"

Cu toate ca a fost oprit de la difuzare de catre Chiliman, sefii de zona ai PNL din Sectorul 1 au pus mana pe intregul tiraj al publicatiei ilegale si l-au distribuit in cutiile de scrisori ale locuitorilor din Sectorul 1 al Capitalei. Un tiraj de aproape 15.000 de exemplare a inundat zonele in care Chiliman si Nazare isi mai puneau sperante ca fiind mai liberale. Ca atare, PNL a fost lucrat din interior, chiar de sefii de zona, o parte din acestia tradand interesele partidului si, dupa cum a aflat Ziuanews au venit cu propuneri de "predare" catre candidatul cu cele mai mari sanse, Daniel Tudorache. Publicam in cele ce urmeaza cele patru pagini din "Scanteia", poate se sesizeaza si organele de ancheta despre aceasta campanie electorala ilegala.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE