Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












George Simion detonează războiul în AUR: Îl suspendă pe prim-vicepreședintele Marius Lulea după telenovela cu Cozmin Gușă la Primăria Capitalei

Postat la: 15.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele AUR, George Simion, a spus, duminică seara, la Realitatea Plus, că-l va suspenda din funcția de prim-vicepreședinte al partidului pe Marius Lulea, cel care s-a opus candidaturii lui Cozmin Gușă la Primăria Capitalei.

Telenovela cu prezența lui Gușă la alegerile locale s-a încheiat la fel de repede cum a început. George Simion anunță acum, după ce i-a propus lui Cozmin Gușă să intre în bătălia pentru București, că-l va susține pe Mihai Enache, candidatul AUR la primăria Capitalei. "E anul 2024, anul în care vom ave aprovocări electorale, capcane întinse. AUR nu se destramă. Noi suntem o formațiune tânără, nu avem încapacitatea să ne luptăm cu PSD și PNL.", spune Simion.

George Simion nu a declinat o candidatură la prezidențiale. "Este posibil să candidez. Nu o să facem anunțul acum. Nu am făcut niciun balet, nu sunt un om care să fie teleghidat. Nu vorbește nimeni peste mine, Marius Lulea nu va mai fi prim-vicepreședinte. Se poate merge și până la excludere, dar nu cred că va fi cazul. Nu sunt gestionat nici de servicii, nici de altcineva. Nu-l schimbăm pe Mihai Enache din lupta pentru Capitală", a spus George Simion la Realitatea TV.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE