Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lucia Varga, reacţie la acuzaţiile lui Victor Ponta: Să aducă probe

Postat la: 22.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Lucia Varga, fostul secretar de stat în Ministerul Mediului, acuzat de Victor Ponta că este liberalul care a făcut presiuni asupra președintelui Iohannis să nu promulge noul Cod Silvic, a avut o reacție foarte dură la adresa premierului și i-a cerut acestuia scuze publice. 

"Aștept o ieșire publică a domnului Victor Ponta și să recunoască că a mințit, că a greșit, că așa se face. Într-o societate normală, nu vii cu informații false și le împrăștii. Eu sper ca domnul Ponta să iasă să își ceară scuze.Eu am cerut în continuare să facă publice aceste dovezi, dacă le are. Eu nu am făcut niciodată trafic de influență pentru această campanie", a declarat Lucia Varga într-o intervenție telefonică la postul B1 TV.

Lucia Varga a spus că acuzațiile premierului la adresa ei sunt o reacție la faptul că s-a opus proiectului Roșia Montană. "Poate pentru că m-am opus cu Roșia Montană, poate pentru persevernța mea că am denunțat ilegalitățile din silvicultură. Am devenit incomodă", a mai spus Varga.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE