Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cătălin Hîldan ar fi împlinit azi, 40 de ani. Dinamoviștii îl comemorează pe "UNICUL CĂPITAN" / VIDEO

Postat la: 03.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ziua de 3 februarie e una specială pentru dinamoviști. Regretatul Cătălin Hîldan ar fi împlinit vârsta de 40 de ani. Fanii echipei din Ștefan cel Mare și-au dat întâlnire, la ora 18:45, la Cimitirul din Brănești, acolo unde este înmormântat "unicul căpitan".

"Gândurile tuturor dinamoviștilor pleacă astăzi, 3 februarie, către regretatul CĂTĂLIN HÎLDAN. Născut pe 3 februarie 1976, la Brănești, UNICUL CĂPITAN al dinamoviștilor ar fi împlinit 40 de ani. Plecat dintre noi în acel octombrie negru al anului 2000, CĂTĂLIN HÎLDAN nu a fost uitat de suflarea dinamovistă din toate colțurile lumii.

Dincolo de cuvinte și lacrimi, spiritul UNICULUI CĂPITAN este prezent în fiecare zi printre noi pentru o singură echipă: DINAMO.
Nu te vom uita niciodată, CĂTĂLIN HÎLDAN!
", se arată într-un comunicat al clubului FC Dinamo.

Cătălin Hîldan a trecut în neființă la data de 5 octombrie 2000. În minutul 72 al amicalului dintre Dinamo și Șantierul Naval Oltenița, fostul mijlocaș a interceptat o minge și a pornit spre terenul advers. S-a prăbușit însă pe teren. O oră mai târziu, la 17:53, s-a înregistrat oficial decesul la Secţia Reanimare a Spitalului Olteniţa. Verdictul medicilor: atac cerebral.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE