Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CSM București le-a prelungit contractele handbalistelor Linnea Torstensson, Isabelle Gullden şi Carmen Martin

Postat la: 12.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: csmbucuresti.ro

Trei dintre cele mai valoroase jucătoare de la CSM Bucureşti şi-au prelungit contractele. Linnea Torstensson, Isabelle Gullden şi Carmen Martin vor juca la echipa din Capitală și în sezonul următor, a anunţat site-ul oficial al clubului.

Torstensson şi Martin au semnat contracte până în vara anului 2017, în timp ce Gullden a semnat până la sfârşitul sezonului următor, cu drept de prelungire pentru încă unul. La începutul săptămânii, CSM a ajuns la noi acorduri cu Oana Manea şi Jelena Grubisic

BOGDAN VASILIU, director general CSMB: „Sunt extrem de bucuros că vom construi o echipă la fel de puternică pentru sezonul 2016-2017. Surprizele vor urma".

NICOLAE LUCA, team-manager echipa feminină de handbal
„Activitatea unei echipe este dinamică, astfel că şi transferurile au acelaşi caracter dinamic. Parte din jucătoare vor rămâne la echipă pentru că suntem mulţumiţi de activitatea lor şi vrem să construim în jurul lor. Transferurile vor continua şi le vom anunţa pe măsură ce lucrurile evoluează".

LINNEA TORSTENSSON:
„Sunt fericită că am semnat şi voi juca în continuare la CSM Bucureşti, continuând astfel proiectul început în urmă cu 2 ani".

ISABELLE GULLDEN:
„Sunt bucuroasă că am prelungit contractul şi sunt convinsă că vom avea o echipă puternică şi anul viitor. Pot spune că Bucureştiul este casa mea".

CARMEN MARTIN:
„Am început proiectul CSM Bucureşti de la momentul zero, astfel că sunt bucuroasă că pot continua aici şi să lupt la îndeplinirea obiectivilor atât pentru anul acesta, cât şi pentru anul competiţional care va urma".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE