Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












MAFIA PARIURILOR. Numele lui Reghecampf apare într-un meci cu un rezultat dubios. Răchită: "Sper să aflu odată acest răspuns"

Postat la: 16.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro

Fostul antrenor al echipei Petrolul Ploiești, Valeriu Răchită, a vorbit despre mafia pariurilor. El a relatat amănunte din meciul de fotbal Petrolul - Concordia, scor 4-3 (2-1), in etapa XXII-a a Ligii I, în care în minutul 85 ploieştenii conduceau cu 3-1. Partida a avut loc în urmă cu aproape patru ani. Răchită era antrenor la gruparea ploieșteană, în timp ce Laurențiu Reghecampf pregătea gruparea ilfoveană.

"Am vorbit cu șeful de integritate de la Federație că aș vrea să aflu și eu răspunsul după 4 ani de la acel meci Petrolul - Concordia Chiajna, 3-4, când noi conduceam cu 3-1 în minutul 85! Atunci, portarul nostru s-a gândit să ia cam două goluri ale lui sută la sută și a mai fost un fundaș căruia nu vreau să-i pronunț numele. Lui Matteo Gritti pot să-i pronunț numele pentru că era italian și a fost reținut după două săptămâni!

Nu am avut informațiia despre el... Eu îl luasem din Elveția, nu venea din Italia. Jucase doi ani în Elveția și am înțeles că lucrurile pentru care era anchetat erau făcute în Italia... Aș vrea să mi se spună dacă acel meci s-a terminat și a fost jucat pe teren sau într-un laborator! Nu mi-a spus dacă este anchetat sau se fac cercetări, dar sper să aflu odată acest răspuns", a spus Răchită, la Dolce Sport. Acesta a fost demis imediat după acel meci.

PETROLUL - CHIAJNA 3-4
Au marcat: Younes Hamza (23), (35), (64) / Rocha (35), Dos Santos (85), (90), Dinu (90+3)

Petrolul Ploieşti: Gritti - Străuţ (Dina '90+2), Melinte, Bikana, Ben Djemia - Mustivar, V. Negru (Stoimirovic '40) - Opriţa (Buhuşi '85), Boudjemaa, Hamza Younes - Zerka. Antrenor: Valeriu Răchită

Concordia Chiajna: Gospodinov - Krumov, Mamele, Bratu, Guilherme - Filip, Petrovic (V. Dinu '28) - Ad. Popa, I. Iordache (Dos Santos '46), V. Munteanu (Iancu '79) - Rocha. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE