Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












19 noiembrie, Ziua Bărbatului

Postat la: 04.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatii au adoptat miercuri cu Majoritate de voturi Ziua Barbatului. Aceasta va fi sarbatorita pe data de 19 noiembrie. Legea instituie si Ziua Femeii care ramane pe data de 8 martie.

"In cultura moderna se atrage atentia asupra unor probleme specifice ale barbatilor, bloi specifice, probleme la locul de munca, aceasta zi va fi un moment prielnic sa discutam aceste probleme", a precizat deputatul Molnar Zsolt.

"M-a frapat un lucru - ca initiatorii sunt barbati si nu femei, niste colegi senatori s-au simtit discriminati ca nu au o lege a barbatului. M-a mai frapat si ca in Senat aceasta propunere a fost respinsa. PNL va vota 'pentru'. PNL crede in familie si crede ca prin aceasta lege relatiile dintre femei si barbati pot fi mai bune", a precizat Mircea Dolha.

Autoritatile vor putea organiza evenimente pentru a marca Ziua Femeii, respectiv Ziua Barbatului, iar televiziunea si radioul public vor putea promova in aceste zile drepturile femeii, respectiv ale barbatului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE