Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bănicioiu a avut mână bună la interlopi și penali

Postat la: 08.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul ministru al Sanatatii si al PSD Sector 4, Nicolae Banicoiu, pozeaza intr-un politician imaculat, dar mutarile facute de acesta din 2012 si pana acum la nivelul administratie locale demonstreaza ca a mers mana in mana cu anumiti interlopi bucuresteni.

Astfel, ca urmare a sustinerii lui Nicolae Banicioiu, pe lista consilierilor locali de la Sectorul 4 a ajuns Puiu Florian, un personaj controversat cunoscut ca fiind un apropiat al clanului Sportivilor. Tot pe lista consilierilor de la Sectorul 4 a aterizat ca urmare a sustinerii lui Banicoiu si actualul primar interimar Daniel Baluta, care acum ocupa ilegal postul de edil, dar controleaza sectorul prin intermediul unor reprezentanti ai clanului Sportivilor.

In schimb, Banicoiu a avut grija ca imediat dupa ce a ajuns, la inceputul lui 2013, ministru al Tineretului si Sportului, a avut grija sa-l puna director la Sala Polivalenta pe finul sau-Octavian Bitu, care anul trecut a fost arestat si condamnat pentru luare de mita.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE