Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Catalin Voicu a fost eliberat conditionat dupa ce a scris 6 carti in penitenciar

Postat la: 13.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul senator PSD Catalin Voicu a fost eliberat conditionat dupa ce a ispasit 4 ani si o luna din cei 7 ani de inchisoare la care a fost condamnat si a scris 6 carti in perioada detentiei, a decis, vineri, Tribunalul Dambovita.

Instanta de la Tribunalul Dambovita a respins, vineri, ca nefondata contestatia formulata de catre Ministerul Public - Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - Directia Nationala Anticoruptie impotriva sentintei penale data de Judecatoria Gaesti, care a decis, in noiembrie 2015, eliberarea fostului senator Catalin Voicu, anunta Mediafax.

Comisia Penitenciarului Gaesti este cea care a recomandat eliberarea conditionata a fostului senator. Catalin Voicu a scris in inchisoare sase carti in baza carora a solicitat o scurtare a pedepsei cu 180 de zile. Alte 116 zile le-a obtinut la eliberare ca urmare a muncii prestate in penitenciar, iar la perioada de detentie se adauga si peste un an in care fostul senator a stat in arest.

In fata instantei, Catalin Voicu a vorbit, vineri, despre cartile scrise in penitenciar, sustinand ca acestea au un clar caracter stiintific. ''Toata activitatea mea profesionala se pliaza pe lucrarile mele stiintifice'', a spus Catalin Voicu. Fostul senator a fost condamnat in 2013 la sapte ani de inchisoare, fiind acuzat ca a primit bani de la oamenii de afaceri Costel Casuneanu si Marius Locic, pentru a interveni la magistrati, prin intermediul fostului judecator Florin Costiniu, pentru a obtine decizii favorabile in unele dosare penale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE