Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum a devenit Dan Andronic omul de legatura dintre Băsescu si Vanghelie

Postat la: 12.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O serie intreaga de intamplari par a se lega intre ele. Mai ales dupa scandalul pe care Antena 3 l-a provocat despre o asa-zisa intalnire recenta intre Traian Băsescu, Dorin Cocos si Elena Udrea. Rolul lui Dorin Cocos a fost adjudecat, dupa cum s-a aflat ulterior de catre Dan Andronic, directorul publicatiei Evenimentul zilei.

Asadar, mai intai, Oana Niculescu Mizil, sotia lui Marian Vanghelie ii face o vizita de taina lui Traian Băsescu, in casa din Mihaileanu. Paparazzi fac poze si trimit la posturile Tv declarate adversare ale fostului presedinte. Sursele Ziuanews ne spun ca Vanghelie, blocat la domiciliu din punct de vedere judiciar, a trimis-o pe Oana Mizil ca sa propuna un pact intre sotul ei si fostul sef al statului, basca niste dezvaluiri "fulminante" din zona PSD, dar mai ales UNPR. Vanghelie s-a predat cu arme si bagaje lui Băsescu.

(w670)

Secundo tempo, are loc intalnirea dintre Băsescu, Udrea si Dan Andronic la un restaurant specializat pe produse italienesti. Udrea ajunge la spartul targului. Dar, ce targ? Aveam sa ne lamurim peste numai doua zile.

Imediat dupa intalnirea Andronic - Basescu, mai precis a doua zi, primul purcede sa faca un interviu video cu Marian Vanghelie (redat de B1Tv - emisiunea Lumini si Umbre), care, pe langa dezvaluirile din Beciul Domnesc, da din casa, pour les connaisseurs, mai multe date asupra carora vom reveni. Andronic executa astfel cererea lui Basescu, care de fapt e cererea lui Vanghelie, transmisa prin Oana Niculescu Mizil. Nimc socant, nimic ilegal, doar politica de cârciuma.

Mai multe amanunte despre dezvaluirile lui Marian Vanghelie in primele sapte articole de la acest link.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE