Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Declarație șoc a președintelui Consiliului Județean Prahova: Autobuzul morții nu trebuia să circule pe ruta Mănești- Ploiești

Postat la: 07.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ancheta privind accidentul de pe centura Ploieştiului, soldat cu 5 morţi şi 28 de răniţi, scoate la iveală nereguli în ceea ce priveşte activitatea de transport persoane din Prahova.

Astfel, deşi poliţiştii de la rutieră au declarat că autobuzul plin cu navetişti, care a intrat într-o basculantă, avea ITP-ul valabil, iar prefectul Roica Paraschiv a menţionat că firma de transport avea licenţă, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova a dezvăluit că pe traseul Ploieşti-Măneşti erau licenţiate alte mijloace de transport!

"In urma verificarilor efectuate de institutia noastra, am descoperit faptul ca traseul respectiv era licentiat, insa nu pe acest traseu. Numarul de inmatriculare al autobuzului figura ca fiind licentiat pentru transport de persoane pe drumurile judetene, insa nu pe aceasta ruta. Patronul firmei de transport avea licenta pentru traseul respectiv insa pentru alte doua autobuze. Consiliul Judetean a notificat transportatorii asupra obligativitatii respectarii acestor licente si, automat, a parcurgerii rutelor pentru care au fost autorizati", a declarat Bogdan Toader, preşedintele interimar al CJ Prahova, citat de ph-online.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE