Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Digi 24 prezintă informații legate de mâncatul cărnii artificiale de om: În Suedia, cine își dorește, poate comanda o friptură de vedetă!

Postat la: 05.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un raport alarmist al Greenpeace arată faptul că „animalele din fermele UE au fost responsabile pentru producerea a 502 milioane tone de dioxid de carbon pe an, în principal prin metanul pe care îl eliberează, în timp ce autovehiculele au produs 656 milioane tone de dioxid de carbon".

Subiectul a fost abordat și la postul de televiziune Digi24, unde o jurnalistă a trustului, Andreea Stroe, realizatoarea Agro Jurnal, a început să vorbească despre carnea artificială, inclusiv carnea artificială de om: „Carnea artificială se face prin prelevare de celule de la o vacă, porc sau pui, ce o fi el, după care celulele sunt clonate astfel încât să se facă o carne creată în laborator, care seamănă și are același gust ca cea naturală."

Jurnalista a continuat: „Sunt alte start-up-uri care prevăd acest trend și propun carnea de om. În Suedia chiar s-a discutat la nivel public despre lucrul acesta și cine își dorește poate comanda carne de vedete, de exemplu. Se face prin prelevare de celule de la o vedetă, Nicole Kidman, și dacă dorești o friptură sau un salam, poți să servești. Este o discuție dusă la extrem, iar în România, care e cu 50 de ani în urmă, probabil nu o să auzim".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE