Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gabriel Cotabita după ce a vazut Lumea Cealaltă: "Sa nu va fie frica de moarte!"

Postat la: 24.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gabriel Cotabita a trecut printr-o mare cumpana dupa ce a suferit un stop cardio-respirator si a stat 69 de zile in coma. Chiar daca a avut grave probleme de sanatate, artistul si-a revenit miraculos si nu ii este frica sa vorbeasca despre moarte.

Artistul a facut o declaratie care i-a surpins pe multi. Invitat la emisiunea "Te pui cu blondele?" de la Antena 1, Gabriel Cotabita explica, miercuri seara (24 februarie) ce a inteles din experienta prin care a trecut cand a stat spitalizat mai mult timp.

"Este o experienta atat de importanta, incat n-as putea sa o rezum intr-o singura fraza. Pot sa va spun insa ca in nici un caz nu trebuie sa va fie frica de moarte si ca undeva, acolo, daca ai facut bine, vei fi primit bine", i-a raspuns Cotabita blondei care l-a intreabat. In confruntarea cu blondele, se vor mai afla Delia Matache si Mihai Morar.

Gabriel Cotabita a stat trei saptamani in coma si 69 de zile internat in spital. Revenirea artistului este considerata un adevarat miracol chiar si de medici. Cu toate acestea, au ramas anumite urme pe care le pot observa doar prietenii apropiati ai cantaretului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE