Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ion Țiriac îl apără pe Gabriel Oprea în scandalul morții polițistului motociclist

Postat la: 28.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ion Țiriac i-a luat apărarea lui Gabriel Oprea în scandalul izbucnit în jurul decesului polițistului de la Rutieră care se afla în coloana oficială a vicepremierului. Țiriac susține că ministrul Gabriel Oprea are dreptul să apeleze la coloană oficială pentru deplasări, așa cum se întâmplă și în alte state.

"Am înțeles că polițistul deschidea coloana unui ministru... am mai văzut și eu prin Franța... Ministrul de Interne e mai păzit că premierul sau ca președintele prin altă parte", a declarat omul de afaceri, la emisiunea "Jocuri de Putere". Mai mult decât atât, acesta a precizat că, într-un asemenea caz, un demnitar nu are voie să iasă din mașina cu care se deplasează.

Omul de afaceri consideră că de vină pentru tragedie ar putea fi cei care nu au semnalizat corespunzător groapa. "Polițiștii sunt mereu în situații dificile. Faptul că a murit un om este groaznic. Cum să moară un om în 2015 într-o groapă? Suntem în București, oraș cu patru milioane de locuitori. Sunt totusi niște legi. Cu câți metri înainte trebuia semnalizată groapa aceea? Oare nu trebuia semnalizată și cu lumină?", a continuat acesta.

Țiriac cataloghează drept "curios" gestul președintelui Klaus Iohannis de a-i cere demisia lui Gabriel Oprea. "Nu se vorbește despre groapă sau despre politist, se vorbește despre un om care, cred eu, a fost mai lovit, pentru că a pierdut un om apropiat, din echipă", a concluzionat Ion Țiriac.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE