Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Irinel Columbeanu o pune de un joc piramidal cu numele "Colectiv". Promite miloane si milionari

Postat la: 18.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Irinel Columbeanu iese din "adormire" si, impulsionat de ganduri mercantile, dar, totodata - paradoxal - altruiste, si-a propus sa faca o "mega afacere" care sa-l ajute sa-si sporeasca veniturile, dar si sa promoveze vreo 100 de noi milionari din randul tinerilor wanna be ai mediului de afaceri.

El propune pe contul sau de Facebook, dar si pe un site creat in acest scop, o schema de afaceri care ar urma sa declanseze un mecanism pentru o prosperitate nebanuita pe timp de criza. Ca sa fie mai credibil, Irinel Columbeanu a fost marti seara in direct la Agentul VIP de la Antena Stars, unde a propus un troc interesant si interesat. Cu alte cuvinte daca ma lasati sa va spun cum e schema cu afacerea "Colectiv", caci asa a intitulat-o desi sustine ca nu are legatura cu tragedia din club si nu cu asta vrea sa promoveze, atunci va spun si eu cu cine vreau sa ma insor. Cristian Brancu - moderatorul emisiunii -, evident, era mai interesat de a doua parte a chestiunii, caci afacerea lui Columbeanu il cam lasa rece, cum nici cei de pe Facebook nu s-au inghesuit sa se inscrie in schema respectiva care, cel putin, dupa explicatiile lui Columbeanu cam aduce a joc piramidal.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE