Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marian Munteanu despre dialogul cu autoritatile: "Nu ma asociez cu indivizi aflati in campanie electorala"

Postat la: 06.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marian Munteanu, fostul lider la Pietii Universitatii din 1990, face precizari importante pe Facebook despre prezenta sa pe listele cu reprezentantii pentru dialogul cu autoritatile:

Dragi prieteni,
În legătură cu reprezentarea pieței în dialogul cu autoritățile, precum și cu prezența numelui meu pe unele liste, trebuie să fac câteva precizări. Mai întâi vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați solicitat să vă reprezint. Încrederea d-voastră mă onorează și, cu atât mai mult, mă obligă. În același timp, tocmai din respect pentru d-voastră, am obligația morală să NU mă asociez cu indivizi aflați în campanie electorală din partea unor partide și nici cu ong-uri compromise prin asocierea deloc nevinovată cu politicienii ultimilor 26 de ani. (mă refer la unele situații, nu la toți cei de acolo, Doamne ferește!)

Cred că oamenii așteaptă cu adevărat o primenire a clasei politice, o debarcare din pozițiile de decizie nu doar a politicienilor corupți dar și a complicilor lor (la fel de corupți dar mai mult sau mai puțin acoperiți). Eu am respectat și voi respecta întotdeauna voința oamenilor (indiferent de opțiunile mele private), atât timp cât sunt respectate regulile și principiile democrației. Dacă demonstranții aleg să fie reprezentați de oameni compromiși sau cu interese politicianiste, pot bănui că sunt înșelați și voi aștepta să se lămurească și apoi să decidă, în cunoștință de cauză, pe ce drum vor să meargă.

Sunt sigur că vor aparea clarificări despre grupurile care acționează în piață (mai mult sau mai puțin camuflat) sub diverse formule ademenitoare. Dacă va fi nevoie, voi interveni și eu cu lămuriri. Întrucât, însă, cele mai multe date sunt ușor de aflat, fiind chestiuni publice, aștept și sper ca oamenii din piață (și nu numai ei) să rezolve aceste aspecte în mod democratic.

Marian Munteanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE