Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mesajul Alinei Gorghiu după victoria lui Dorin Chirtoacă

Postat la: 29.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Alina Gorghiu a publicat pe pagina de Facebook un mesaj de felicitări pentru liberalul Dorin Chirtoacă, după ce a câștigat alegerile pentru Primăria capitalei Chișinău. Copreședintele PNL a subliniat faptul că victoria liberalilor este "foarte importantă pentru parcursul european al republicii Moldova".

''Dorin Chirtoacă câștigă încă un mandat de primar al Chișinăului! Felicitări! Este o victorie foarte importantă pentru parcursul european al Republicii Moldova'', a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Proeuropenii au câștigat alegerile locale în majoritatea orașelor din Republica Moldova, primarul în exercițiu al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, obținând al treilea mandat în această funcție, a indicat luni Comisia Electorală din R. Moldova.

Primar al capitalei moldovene începând din 2007, proeuropeanul Dorin Chirtoacă a obținut peste 53% din voturi, în timp ce opozanta sa, Zinaida Greceanîi, circa 46% din sufragii.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE