Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Miniserial despre ultimele luni din viata lui Michael Jackson

Postat la: 22.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Regizorul american J.J. Abrams va colabora cu realizatorul TV si scriitorul Tavis Smiley pentru realizarea unui mini-serial despre ultimele luni din viata regelui pop Michael Jackson, bazat pe cartea lui Smiley "Before You Judge Me: The Triumph and Tragedy of Michael Jackson's Last Days".

Noua carte scrisa de Tavis Smiley va fi lansata marti si este descrisa drept "o naratiune romanesca a ultimelor luni din viata uneia dintre cele mai iconice personalitati ale culturii populare moderne", informeaza CNN. Warner Bros. Television, detinuta de Time Warner va produce proiectul. O retea de televiziune este asteptata sa se alature. Smiley si Abrams vor fi producatori executivi. Companiile lor de productie, Smiley TV si Bad Robot, au anuntat in aprilie ca lucreaza la un serial de televiziune despre cartea lui Smiley publicata in 2014, despre Martin Luther King, "Death of a King: The Real Story of Dr. Martin Luther King, Jr.'s Final Year."

Show-urile de televiziune bazate pe evenimente reale si-au recastigat popularitate in ultimul timp de la succesul inregistrat la inceputul acestui an al "The People v. O.J. Simpson: American Crime Story", de pe postul FX. Episodul de deschidere al serialul a inregistrat nu mai putin de 5.1 milioane de telespectatori in luna februarie. Michael Joseph Jackson a fost introdus de doua ori in Rock and Roll Hall of Fame si a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai de succes showman al tuturor timpurilor, cu 13 premii Grammy si 13 single-uri clasate pe locul intai in topuri. Michael Jackson a murit la varsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, in urma unei intoxicatii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat in spitale, pe care starul il folosea la domiciliu ca somnifer.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE