Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Patronul firmei de taxi Pelicanul, urmărit penal într-un dosar deschis de ANAF

Postat la: 06.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Patronul uneia dintre cele mai mari companii de taxi din ţară este urmărit penal, informează România TV. Mihai Ghişă, şeful taximetriştilor de la Pelicanul, este anchetat într-un dosar deschis la cererea ANAF.

Nu este singurul scandal în care a fost implicat. Ghişă a fost acuzat de o fostă angajată că a obligat-o să fure bani din firmă şi că din acest motiv a ajuns la închisoare. Mihai Ghişă, şeful firmei de taxi Pelicanul, este urmărit penal într-un dosar de evaziune fiscală. În prima fază, dosarul a fost închis de către anchetatori.

Cei de la ANAF au făcut o solicitare la instanţă, astfel că el a fost redeschis şi trimis procurorilor pentru refacerea urmăririi penale.Mihai Ghişă nu este la primul scandal. Taximetriştii din Bucureşti s-au revoltat de mai multe ori împotriva firmei lui Ghişă, pentru că acesta se folosea de autorizaţia pe care o avea pe judeţul Ilfov, dar opera în Bucureşti.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE