Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Petru Pitcovici, comisar șef la Direcția Generală Anticorupție, reținut pentru trafic de droguri

Postat la: 24.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tribunalul Bucureşti a decis arestarea lui Pitcovici în dosarul în care procurorii DIICOT îl acuză de trafic internaţional de droguri de mare risc, finanţarea şi favorizarea făptuitorului. În acelaşi caz fiind trimise în arest şi alte două persoane pe care acesta le-ar fi ajutat.

Decizia Tribunalului Bucureşti este executorie, dar nu definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti. Comisar şef al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), Petru Pitcovici, este cercetat şi într-un dosar de corupţie, alături de omul de afaceri Gabriel Popoviciu. În perioada 11-19 mai, procurorii DIICOT au investigat activitatea unor persoane suspectate că au introdus în România droguri de mare risc procurate din Olanda, care, ulterior, au fost comercializate în Capitală.

La data de 08 mai, trei dintre suspecţi au mers în Olanda pentru a procura droguri, susţin procurorii. Bărbaţii au vrut să intre în ţară la data de 11 mai, pe la punctul de trecere al frontierei Nădlac, fiind verificaţi de poliţişti. În urma controlului "au fost găsite 2 pachete care conţineau pulbere de culoare albă, în urma examinării tehnico-ştiinţifice a rezultat cantitatea totală de 429,98 grame cocaină şi 0,51 grame 3,4-metilendioximetamfetamină (MDMA)", doi dintre ei fiind arestaţi preventiv.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE