Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PNL executat de omul lui Chițoiu pentru datoriile făcute de Crin Antonescu și Eduard Hellvig

Postat la: 05.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Partidul Național Liberal are probleme financiare. Sediul PNL de la Piața Universității va fi scos la licitație în urma unei datorii neachitate fata de un apropiat al lui Daniel Chitoiu al carui socru a ajuns parlamentar pe lista USL din partea liberalilor.

Astfel, partidul lui Blaga și Gorghiu a pierdut cladirea de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Capitală din cauza unei datorii neachitate față de o tipografie. Mai precis, PNL nu a plătit afișe electorale în valoare de 290.427,96 de lei realizate in perioada cand PNL avea la conducerea pe Crin Antonescu si Eduard Heilwig ca secretar general, iar firma care deține tipografia a acționat în instanță partidul și a câștigat.

Astfel, imobilul a fost executat silit de Societatea de Executori Judecătorești Dobra, Cosoreanu&Asociații și scoasă la licitație publică începând cu prețul de 2.416.217 lei. Licitația va avea loc pe data de 18 februarie 2016, la sediul societății de executori.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE