Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Poştaşii vor picheta Ministerul Finanţelor Publice

Postat la: 23.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Printr-un comunicat dat publicitatii in cursul acestei dimineti, Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România anunta ca va organiza, astazi, în intervalul orar 11,00 - 12,00, un pichet de protest în fața sediului Ministerului Finanțelor, sindicaliștii fiind nemulțumiți de faptul că nu a fost aprobat bugetul de venituri și cheltuieli al Companiei Naționale Poșta Română pentru 2015.

„Protestul este motivat de refuzul unui subordonat din Ministerul Finanțelor Publice - directorul general Ioan Raceu - de a aviza capitolul cheltuieli salariale din bugetul de venituri și cheltuieli pe 2015 al CN Poșta Română, cheltuieli salariale pe care același director general le-a avizat favorabil în 2014", se menționează în comunicat. Sindicalistii sustin ca acest refuz are ca efect neaprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al CN Poșta Română pe 2015, „fapt care a determinat Consiliul de Administrație al CN Poșta Română să ia în calcul impunerea a două zile neplătite lunar, timp de șase luni, ceea ce reprezintă o diminuare cu 10% a salariului pentru 25.000 de salariați din Poșta Română".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE