Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Premiile Oscar 2016. Charlize Theron, regina balului, Lady Gaga, destul de stearsa!

Postat la: 29.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gala premiilor Academiei Americane de Film este un eveniment recunoscut pentru eleganţă, stil şi extravaganţă, cele mai cunoscute nume ale industriei de divertisment etalându-şi ţinutele pe covorul roşu.

Cea mai aşteptată şi fermecătoare ceremonie de la Hollywood este şansa perfectă pentru artiste să strălucească în cele mai frumoase rochii, accesorizate cu bijuterii de milioane de dolari, iar cele care au păşit pe covorul roşu al galei Oscar 2016 nu au înşelat aşteptările. Fără îndoială, actriţa Charlize Theron, protagonista filmului „Mad Max: Fury Road", a atras toate privirile cu o rochie lungă şi foarte decoltată, de culoare roşie, creată de casa Dior. Apreciată a fost şi Olivia Wilde, care a optat pentru o creaţie marca Valentino Haute Couture - o rochie albă, decoltată şi decupată. Alicia Vikander, câştigătoarea categoriei Cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru interpretarea din „The Danish Girl/ Daneza", a purtat o rochie galbenă semnată de Louis Vuitton, internauţii comparând-o pe aceasta cu Bella din „Frumoasa şi Bestia".

Actriţa irlandeză Saoirse Ronan, nominalizată pentru rolul principal din „Brooklyn", a întors capetele celor prezenţi la Oscar 2016 cu o rochie sclipitoare, de culoare verde şi cu spatele gol, semnată de Calvin Klein. Oscar 2016: Jennifer Lawrence a întârziat, dar a meritat aşteptarea Jennifer Lawrence, nominalizată la Oscar 2016 pentru partitura principală din „Joy", a ratat şansa de a-şi face o intrare memorabilă pe covorul roşu, actriţa ajungând chiar când ceremonia a debutat. Chiar şi aşa, Lawrence a impresionat cu o rochie îndrăzneaţă, de la Christian Dior.

O altă prezenţă care a ieşit în evidenţă la ceremonia Oscar 2016 a fost actriţa Rachel McAdams, nominalizată pentru rolul secundar din „Spotlight", care a fost câştigătorul titlului de Cel mai bun film. Artista a optat pentru o rochie lungă de culoare verde smarald. Şi Lady Gaga a fost pe placul criticilor de modă, cântăreaţa purtând o salopetă albă, de la Brandon Maxwell. Cate Blanchett, nominalizată pentru rolul unei lesbiene din drama „Carol", a purtat o rochie marca Armani Privé, însă unii experţi în modă au considerată-o „prea încărcată". Actriţa Rooney Mara a ales o rochie albă cu trenă, creată de Givenchy, care a împărţit opiniile în două.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE