Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primarul din Chisinau, prezent la Vila Lac, unde aveau loc discutiile dintre Ciolos si partide

Postat la: 01.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul din Chisinau, Dorin Chirtoaca, a fost prezent, luni, la Vila Lac 1, in timpul discutiilor dintre premierul Dacian Ciolos si partidele politice privind modificarea legii alegerilor locale, el refuzand sa dea detalii jurnalistilor in legatura cu prezenta sa la eveniment, transmite Mediafax.

Primarul a spus doar ca doreste sa discute cu premierul roman, in masura in care se poate, despre chestiuni legate de Republica Moldova. El si-a facut apartia la Vila Lac 1 in timp ce la consultari se afla delegatia Miscarii Populare, condusa de Traian Basescu. Premierul Dacian Ciolos i-a trimis sambata omologului sau din R. Moldova, Pavel Filip, o scrisoare care detaliaza reformele pe care Chisinaul trebuie sa le adopte "in termenul cel mai scurt" pentru deblocarea celor 60 de milioane de euro din acordul de imprumut semnat de cele doua tari. Lista include 7 masuri pentru crearea conditiilor necesare transferarii primei transe de 60 milioane de euro din creditul rambursabil de 150 de milioane de euro. Ciolos afirma ca pe langa sustinerea financiara, indeplinirea acestor recomandari va crea "premisele relansarii parteneriatelor Republicii Moldova cu alti parteneri internationali si financiari".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE