Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PRO TV vrea să o dea afară pe Andreea Esca, cea mai longevivă prezentatoare de știri

Postat la: 27.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Andreea Esca ar putea fi dată afară de la PRO TV, susțin surse din interiorul trustului. Decizia șefilor din Pache Protopopescu ar veni după ce ratingul edițiilor prezentate de Oana Andoni ar fi fost peste cel al Andreei Esca în ultimele zile. 

Cea mai longevivă prezentatoare de știri de la un post național, Andreea Esca a fost plecată câteva zile la Cannes pentru a transmite în direct de la festivalul de pe coasta de Azur. Audiențele știrilor de la ora 19.00, cât a fost plecată aceasta au fost peste medie, ceea ce le-ar da de gândit șefilor.

Potrivit unor surse citate de National.ro. media ratingul Știrilor Pro TV a fost unul mult mai bun cu Oana Andoni (care până acum presta doar în week-end) decât cu Andreea Esca plecată să transmită de la Festivalul de la Cannes.

O decizie a boss-ului CME în România, Alexandras Cesnavicius, este așteptată în curând mai susțin sursele citate care remarcă și faptul că Andreea Esca e ultima membră a fostei conduceri a Pro TV din vremea lui Adrian Sârbu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE