Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prof. Ion Sinescu, reales rector al Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila"

Postat la: 18.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In urma votului de ieri a celor aproape 1.000 de votati, profesorul Ion Sinescu a obtinut cel de al doilea mandat de rector al Universitatii de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București.

In cursa pentru sefia UMF "Carol Davila" s-au inscris doi candidati- Ion Sinescu si conf univ. Laurentiu Belusica, dar, din lipsa de cvorum, nu a fost declarat niciunul castigator la primul tur de scrtin din data de 19 februarie 2016. Ca atare, ieri s-a organizat un al doilea tur de scrutin, in urma caruia a fost declarat catstigator prof. Ion Sinescu cu 750 de voturi, in timp ce contracandidatul sau- Laurentiu Belusica, a obtinut numai 246 de voturi. Trebuie precizat ca din acest an, profesorul Mircea Beuran este noul presedinte al Senatului de la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" Bucuresti care l-a detronat "en fanfare" din aceasta functie, prin votul membrilor Senatului, pe Adrian Strainu Cercel.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE