Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal uriaș la „Apele Române" provocat de omul lui Tăriceanu

Postat la: 03.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat ieri ca directorul general al Administratia Nationala Apele Romane (ANAR), Vicotr Sandu, impus de Calin Popescu Tariceanu si Gratiela Gavrilescu, a demarat campanile de epurare a directorilor de la structurile teritoriale, adica administratiile bazinale de apa. Numai ca epurarile demarate de Victor Sandu, care pana sa ajunga la ANAR a fost patronul unui service din Capitala, sunt ilegale intrucat, potrivit Regulamentului ANAR, schimbarile trebuiesc aprobate de Consiliul de Conducere, dar nu exista nicio aprobare in acest sens.

Practic, Victor Sandu demite si numeste pe cine vrea muschii sai. Ca atare, ieri, l-a numit ca director la Administratia Bazinala de Apa Arges Vedea pe pensionarul militar Mihai Miloiu, a fost consilier local PDL în CL Topoloveni, care a mai lucrat si la Apă Canal Pitesti. Numirea acestuia provocat un scandal urias ieri in Arges si primul care a reactionat vehement a fost Cristian Gentea, preşedintele PSD Piteşti, care a facut o declaratie pentru Institutiilestatului.ro foarte elocventa privind numirea lui Mihai Miloiu.

„Eu, personal, îl felicit pe noul Director general de Directia Apelor Argeş-Vedea! Chiar dacă are doar 3 atu-uri care-l recomandă pentru această funcţie (în afară, evident, de faptul că este membru PDL/PNL): a făcut Institutul de Marină (cred că asta are legatură cu apa??!!), s-a ocupat de protecţia muncii la Apă-Canal (Doamne, ce râd angajaţii acestei societăţi...) şi, ca pensionar, probabil, pe lângă consumul propriu de apă, se ocupa şi de udatul florilor, al zarzavaturilor... Comic şi tragic, în acelaşi timp, este ca dl. Director general a primit ieri o dublă decizie: a fost angajat ca inginer la exploatare, dar şi Director general pe o perioadă de 3 luni la aceasta societate, care doar se face de râs", a declarat liderul PSD Pitesti pentru Institutiilestatului.ro. Totodata, pentru a afla adevărul şi ce-l recomandă pe Mihai Miloiu pentru această funcţie, ziaristii de la Institutiilestatului.ro l-au contactat telefonic, iar dialogul este unul fabulos care spune totul despre pensionarul militar impus de mecanicul sef al ANAR, Victor Sandu:

R: Bună ziua. De la Institutiilestatului.ro vă deranjăm. Am înţeles că de azi sunteţi noul director al Apelor Române.
Mihai Miloiu: Da. Aşa este. Azi a venit numirea. Sunt director general la Apele Române Argeş Vedea.
R: Ce vă recomandă pentru această funcţie?
MM, vizibil deranjat de întrebare: Am terminat Institutul de Marină, am fost ofiţer la protecţia civilă, ştiu cum se face evacuarea populaţiei în cazul unei calamităţi...
R: Veniţi din sistem sau acum, odată cu numirea, aţi fost angajat la Apele Române?
MM: Am fost angajat ca inginer aici şi apoi a fost treaba cu CV-ul...
R: De când sunteţi angajat la Apele Române?
MM: Avem departament de presă, vorbiţi cu ei
R: Care a fost procedura? Vorbim despre un concurs? Un interviu?
MM: Am depus un CV la Administraţia Naţională, la Bucureşti şi apoi am dat un interviu.
R: Cu cine aţi dat interviul? A fost o comisie? A fost o singură persoană?
MM: Avem departament de presă, vorbiţi cu ei
R: Dar ei nu cred că au fost cu dumneavoastră la interviu. La această întrebare cred că trebuie să-mi răspundeţi dumneavoastră.
MM: A fost o comisie...
R: Cine a făcut parte din această comisie?
MM: La revedere! Bună ziua
Şi le-a trântit telefonul în nas ziaristilor de la Institutiilestatului.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE