Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal urias. Voltaj a vrut sa cante pe bani pentru promovarea Eurovison la Bruxelles

Postat la: 29.04.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De neimaginat ce s-a intamplat la finalul saptamanii trecute pentru comunitatea romanilor din Bruxelles. Ca si castigatoare a finalei nationale a Eurovision, trupa Voltaj a primit mai multe oferte sa reprezinte promotional Eurovision in mai multe capitale europene. La fel cum si in Romania au fost prezente trupe si cantareti, finalisti din alte tari, inclusiv la conferinta de presa organizata de TVR.

Voltaj a primit oferte de la Amsterdam, de la stafful Eurovision, de la Londra, pentru un party dedicat acestui concurs, dar mai ales de la Comunitarea Românilor din Bruxelles (Belgia), care au dorit ca Voltaj sa participe la Festivalul Primaverii, in 25 aprilie 2015. Voltaj, alaturi de TVR, de managerul Liana Stanciu, au refuzat ofertele, motivand ca nu au suficiente fonduri pentru a face aceste deplasari. Dupa cum transmite un oficial al comunitatii pentru oikotimes.com, românii din Bruxelles au facut ei o oferta importanta, de nerefuzat: s-au oferit sa plateasca biletele de avion full pentru trupa si pentru staff, inclusiv cazarea.

Cei de la Voltaj si TVR au declinat inca o data oferta, iar la indicatia managerului Liana Stanciu, acestia au raspuns: "Din pacate, programul nsotru foarte incarcat in aceasta perioada nu ne permite sa fim pe 25 aprilie la eveniment, in Bruxelles." Ceea ce ar fi parut destul de logic, tinand cont ca trupa Voltaj are suficiente cereri de concerte, iar inainte de Eurovision Contest din Viena, finala din 2015, sunt multe de pregatit. Cu toate astea, comunitatea a insistat si acelasi oficial a contactat direct trupa. Din partea formatiei au primit un raspuns stupefiant: "Chiar nu intelegeti ca Voltaj nu va veni la Bruxelles sa cante pe gratis. Vrem bani si poate o sa ne gandim sa cantam, n-am auzit undeva ca trebuie sa cantam pe gratis chiar daca am promova Eurovision".

Ca atare, la eveniment a fost chemat un alt artist, reprezentant al Serbiei, impreuna cu stafful, e vorba despre Bojana Stamenov. Asa ca pe 25 aprilie, la festivalul primaverii, comunitatea romaneasca a sarbatorit alaturi de sârbi si au facut un anunt soc: "Din moment ce Voltaj nu a dorit sa vina din diverse motive, suntem bucurosi s-o avem alaturi pe reprezentanta Serbiei, Bojana Stamenov, asa ca acum se va sti catre cine vor merge voturile comunitatii romanesti din Belgia in semifinala!". Nu e prima data cand indicatiile prtioase ale Lianei Stanciu, ale managementului TVR si Voltaj lasa un gust amar romanilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE