Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sora Aurei Ion către Raed Arafat: „În semn de respect față de toți cei care au murit în chinuri, predați ștafeta altcuiva!"

Postat la: 02.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mariana Ciucă, sora Aurei Ion -studenta moartă în accidentul aviatic din Munții Apuseni, petrecut în 20 ianuarie 2014, ii cere, intr-o postare pe Facebook, demisia şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) și secretarului de stat în MAI, Raed Arafat, precizând că a fost tratată cu „o lipsă abjectă de profesionalism".

„Câți oameni trebuie să mai moară, Dl. Arafat, pentru ca dvs., cu rutina unui diplomat, să vă dați demisia?! Pe sora mea ați lăsat-o să vă aștepte ore întregi pe un munte înghețat și nici nu ați permis intervenția altor forțe! Ca în final, tot serviciile dvs. să o trateze cu o lipsă abjectă de profesionalism!!!! Cum credeți că trăiește familia mea cu această realitate?!? Cum credeți că ne simțim noi când, sub supravegherea dvs., mor tot mai mulți oameni în fiecare zi?! Vă cer demisia în semn de respect, față de toți cei care au murit în chinuri!

Durerea lor planează în aer și are un iz puternic de moarte, Dl. Arafat! Luați atitudine și notă de ea și predați ștafeta altcuiva!" a scris sora Aurei Ion, Mariana Ciucă, pe Facebook. Pe 7 septembrie, sora studentei Aurei Ion, i-a acuzat pe procurori că încearcă să mușamalizeze ancheta privind tragedia. Într-o declarație pentru publicația citată, Mariana Ciucă preciza că nici măcar telefonul studentei la Medicină Militară nu a fost găsit.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE