Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Teodor Atanasiu crede ca e nevoie de o centrala nucleara in Ardeal in loc de grupurile 3 si 4 de la Cernavoda

Postat la: 02.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a avut o idee interesanta la una din vizitele sale in teritoriu, prilejuita de lansarea candidatilor liberali la alegerile locale din Hunedoara. Atanasiu e de parere ca ar trebui construita o centrala nucleara in Ardeal, in loc sa se mai construiasca grupurile 3 si 4 de la Cernavoda, pe care le considera inutile.

"Fiindcă nu mai avem nevoie să facem grupurile 3 și 4 de la Cernavodă și să dăm curentul 6-700 de kilometri, cu pierderile inerente de transport, din Dobrogea (...) eu vă propun ca, pe infrastructura existentă aici, la Deva, unde vor scădea costurile cu 30% datorită faptului că avem această infrastructură, să facem acele grupuri energetice, să le mutăm de la Cernavodă la Deva. Avem un Mureș aici cu un debit suficient pentru a face răcirea pentru două grupuri energetice. Haideți să facem acest proiect împreună", a declarat Atanasiu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE