Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un gunoier din Vaslui a murit strivit de mașina de gunoi

Postat la: 05.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un angajat al firmei de salubrizare care se ocupă de curățenia din municipiul Vaslui și-a pierdut viața, joi seara, după ce a fost strivit de bena unei mașini de transportat gunoi. Accidentul s-a petrecut chiar în curtea firmei. 

Bărbatul de 32 de ani, era angajat al Gascom SA, societate a Consiliului Local Vaslui și se afla în curtea în care firma are un punct de lucru pentru sortarea deşeurilor menajere preluate de la populaţie în momentul în care a fost lovit de bena mașinii.

Potrivit polițiștilor vasluieni, bărbatul se afla în spatele maşinii de transport gunoi când a fost prins între capacul de la benă şi bena autospecialei. Acesta a fost observat prea târziu de șoferul mașinii, astfel că atunci când a oprit, colegul său nu mai era în viață.

"Echipajul medical al SMURD care s-a deplasat la caz a efectuat manevrele de resuscitare, însă fără niciun rezultat, fiind declarat decesul. Salariatul suferise leziuni grave la nivelul pieptului, după ce a fost prins între capacul benei şi benă", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub, citat de Mediafax.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE