Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un oficial al Ministerului de Interne isrelian s-a sinucis dupa o postare pe Fcebook

Postat la: 25.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un oficial din Ministerul de Interne din Israel s-a sinucis, sambata seara, dupa ce fusese acuzat de discriminare intr-o postare pe Facebook, iar aceasta a devenit virala fiind redistribuita de mii de persoane.

In urma acestui lucru, Ariel Ronis, in varsta de 47 de ani, s-a impuscat mortal, informeaza The Jerusalim Post. Miercuri, o femeie cu dubla cetatenie (Israel si Ethiopia) s-a plans intr-o postare pe reteaua de socializare despre modul in care a fost tratata atunci cand a mers la minister insotita de copiii sai mici. Femeia a povestit ca a cerut sa se intalneasca cu Ronis si ca i-a spus acestuia ca se simte discriminata din cauza culorii pielii sale. Raspunsul oficialului, dupa cum sustine ea, ar fi fost "Pleaca din fata mea".

Postarea femeii a fost distribuita de peste 7.000 de oameni pe Facebook. Inainte de a se sinucide, Ariel Ronis a lasat un mesaj in care spunea ca se considera nedreptatit de acuzatiile care i se aduc, ca toata munca sa de-o viata a palit in fata acestor acuzatii de rasism. Mai mult, oficialul i-a indemnat pe oameni sa se gandeasca la consecintele actiunilor si cuvintelor lor scrise pe retelele de socializare, arata Times of Israel. "Ani de zile am muncit pentru a-mi construi un nume, un nume care este acum sinonim cu cei mai josnici termeni: rasism", a notat acesta. El a subliniat ca nu este suparat pe femeia care "pare ca a depasit incidentul. Eu, pe de alta parte, nu pot", si-a incheiat Ronis mesajul de adio.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE