Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Ponta a petrecut cu lăutari înainte de moțiunea PNL la ziua lui Cosmin Olăroiu

Postat la: 12.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Victor Ponta a fost unul dintre invitații de vază ai petrecerii organizate de Cosmin Olăroiu la un restaurant din București cu ocazia zilei sale de naștere. Stelist declarat, premierul nu a refuzat invitația fostului antrenor din Ghencea și, în ciuda problemelor pe care le are la DNA, dar și a celor de sănătate, a doua zi ajungând la spital, s-a distrat bine cu lăutarii. 

Cosmin Olăroiu a împlinit 46 de ani pe data de 10 iunie și și-a sărbătorit ziua de naștere chiar în acea zi, la un restaurant de fițe din Capitală, acolo unde invitații au fost unul și unul, iar meniul a constat în berbecuți la proțap. Toate au fost acompaniată de muzica unor lăutari și a unui percuționist adus tocmai din Canada.

Printre invitații fostului antrenor al Stelei s-au numărat Gino Iorgulescu, președintele LPF, dar și premierul Victor Ponta, care a ținut să-i spună personal "La mulți ani!" lui Oli.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE