Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












VREMEA de RUSALII 2015. Ce anunță meteorologii pentru minivacanța 30 mai - 1 iunie

Postat la: 28.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Se apropie minivacanța de RUSALII și zeci de mii de români sunt așteptați să își petreacă cele trei zile libere la munte sau la mare. Meteorologii au vești bune pentru aceștia, chiar dacă în ultimele zile a fost constatată o răcire a vremii, începând de vineri temperaturile vor crește din nou și în perioada 30 mai - 1 iunie, vremea va fi foarte frumoasă. 

Pe litoral vremea va fi numai bună pentur plajă, chiar dacă șansele ca apa să fie la temperatura optimă pentru a se face baie sunt destul de scăzute. Soarele va străluci însă pe cer și va fi o vreme numai bună pentru plajă.

"Chiar de vineri va fi vreme bună. Se va încălzi în toată ţara. Sunt posibile valori de 30 de grade, în sudul ţării, şi în jur de 24 de grade, pe Litoral. Apa mării va avea 18 - 20 de grade. Vremea bună va continua şi săptămâna următoare", a explicat Mihai Timu, meteorolog ANM, pentru click.ro.

În ceea ce privește restul țării, de Rusalii vor fi 24 - 26 grade în Banat, Crişana, Transilvania şi Maramureş, în timp ce în Moldova se vor înregistra între 24-25 de grade. În Muntenia şi Oltenia vor fi în jur de la 27 de grade, iar la munte vor fi 14 - 16 grade.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE