Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Big Pharma lui Bill Gates ne anunță că urmează un "tsunami ARN mesager" inclusiv pentru bolile de inimă și cancer

Postat la: 28.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Potrivit directorilor Big Pharma, medicamente pe baza de ARNm vor fi din ce in ce mai uzuale in viitor, injectabile sau digerabile, inclusiv pentru bolile de inimă și cancer. "Urmează un tsunami de medicamente cu ARNm", potrivit Melissei J. Moore, director științific al Moderna. Moore s-a lăudat, de asemenea, că Big Pharma va injecta în curând mRNA direct în inimile oamenilor.

Pe de altă parte, finantatorul Big Pharma si OMS, Bill Gates, a afirmat că animalele de fermă, inclusiv vacile, porcii și găinile, au o genetică inadecvată. Iar singura modalitate de a "repara" această genetică este de a "vaccina" fiecare animal de fermă din lume cu noi vaccinuri cu ARNm. Practic, Gates, cel mai mare proprietar de terenuri agricole din America, s-a lăudat că introduce ARNm în alimentație.

Potrivit lui Robert F. Kennedy Jr., oricine este pregătit să îi permită lui Bill Gates să dicteze politica de sănătate a lumii și a SUA ar trebui să se uite cu atenție la rezultatele sale în Africa. "Poate că milioane de copii au murit inutil", potrivit lui Kennedy Jr. care a împărtășit informații dintr-o publicație evaluată de colegi într-o revistă respectată. Robert F. Kennedy Jr. l-a criticat, de asemenea, pe Gates și "convingerea sa mesianică că este ordonat să salveze lumea cu ajutorul tehnologiei".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE