Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cadoul lui Mihai Tudose pentru şeful de la Protecţia Consumatorilor: post la Los Angeles pentru soţie

Postat la: 16.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Inainte sa fie debarcata de la sefia Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), pupila lui Radu Mazare, Mirela Matichescu, a avut grija sa-i faca un favor partenerului ei de calatorii in strainatate, Bogdan Pandelica, fost secretar de stat in Ministerul Economiei, Comertului si Turismului, ajuns pe ultima suta de metri in fruntea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC).

Astfel, pe 6 octombrie 2015, ANT condusa de Mirela Matichescu a scos la concurs un post la reprezentanta de promovarea turistica a Romaniei de la Los Angeles. Practic, acest post inseamna deschiderea unui nou birou de promovare turistica in SUA, desi Romania are birou la New York. In schimb, tara noastra nu mai redeschide birouri de promovare turistica pe piete extrem de importante pentru Romania cum ar fi Israel, Republica Moldova sau Cehia. Dar, potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, postul de la Los Angeles a fost creat de Mirela Matichescu, cu acordul fostului ministru Mihai Tudose, doar pentru sotia sau fiica lui Bogdan Pandelica, care deja locuieste de cativa ani la Los Angeles.

Ca atare, profitand de brambureala politica din ultima perioada, Tudose si Matichescu au vrut sa-i faca un cadou lui Pandelica si-au infiintat un birou de promovare la Los Angeles, adica acasa la familia sefului de la ANPC. Concursul este practic o simulare de concurs si va avea loc pe 19 noiembrie 2015, iar conditiile de concurs (vezi aici anuntul ANT) demonstreaza clar ca postul este unul cu dedicatie. Printre conditiile de participare la concurs se numara sa aiba „varsta minima regelementata de lege", dar nu se spune care este aceasta.

In schimb se cere „capacitate deplina de exercitiu" si sa nu fie „comdamnata definitiv pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii". In schimb, la concurs pot participa cei care au „un curs in domeniul diplomatiei", „vechime in munca in comert exterior" si „permis de conducere categoria B". Dupa ziua de 19 noiembrie 2015, mult visatul post la Los Angeles pentru Bogdan Pandelica poate deveni realitate, desi Romania nu are nevoie acum de acest post si mult mai important era infiintarea unui birou de promovare turistica in Israel, Cehia sau Republica Moldova. Dar, interesul politic si personal este deasupra intereselor nationale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE