Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dacian Cioloș, sotul unei frantuzoaice, ginerele unui ofiter francez, implica România in lupta: "Trebuie să facem ceva contra terorismului"

Postat la: 14.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul desemnat Dacian Cioloș se arată „profund șocat de atentatele teribile" de la Paris și consideră că trebuie făcut mult mai mult pentru a combate terorismul, ura și ideologiile radicale.

„Sunt profund șocat de atentatele teribile de la Paris. Din păcate, este încă o dovadă că trebuie să facem mai mult pentru a combate terorismul, ura și ideologiile radicale. Condoleanțe familiilor lovite și putere răniților care se luptă să supraviețuiască", a scris Dacian Cioloș, pe pagina sa de Facebook.

Dacian Ciolos, dupa cum bine se stie, este casatorit cu o frantuzoaica, iar socrul sau este un fost ofiter din autoritatile franceze, acum pensionar, banuit ca a lucrat pentru serviciile secrete franceze. In plus si Ciolos a fost suspectat ca are cetatenie franceza, dar ambasada Frantei la Bucuresti a negat acest fapt. Cu toate acestea, pe siteul ambasadei Romaniei la Paris, pana in urma cu cateva zile, Dacian Ciolos aparea ca un cetatean de onoare, cu cetatenie franceza, dar acest fapt a fost retras subit dupa ce consilierul lui Juncker a fost desemnat premier al Romaniei de catre Klaus Iohannis.

Declaratia lui Ciolos e cu atat mai clara, implicand România in lupta contra terorismului, cu cat mai toti analistii politici si geo-strategici internationali, afirma ca Europa este la un pas de a intra in razboiul cu Statul Islamic mult mai implicat decat pana acum, iar acest atentat a fost pretextul pentru un atac masiv din partea principalelor state aliate europene, alaturi de NATO. In acest context, numirea lui Dacian Ciolos si declaratia sa belicoasa sunt pe masura viitoarelor acte de retaliere ale europenilor impotriva ISIS.

Bilanțul încă provizoriu al atacurilor simultane comise vineri seară în Paris și în zona Stade de France se ridică la cel puțin 140 de morți (126 confirmați oficial) și peste 200 de răniți, dintre care 80 în stare gravă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE