Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Financial Report: Rusia este acum complet liberă din punct de vedere financiar față de Petro-Dolar! (analiză)

Postat la: 08.04.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Când Saddam Hussein a anunțat în Irak că nu va mai accepta dolarul american pentru petrol, două luni mai târziu a izbucnit războiul în Irak, iar Saddam Hussein a fost ucis.

Multe războaie au fost declanșate pentru a păstra dolarul american. Când Moammer Gaddafi a creat o monedă evaluată pentru Africa, puterea militară occidentală a mers în Libia și l-a asasinat pe Gaddafi.

Acum, Rusia a spart Petro-Dolarul (bani Fiat). SUA se află acum într-o criză existențială, iar Europa va urma. 

Dolarul este (aproape) falimentar, iar strigătul pentru reglementarea criptomonedelor de către guvernele din trena SUA arată corupția și răzvrătirea din cadrul organismelor sistemului financiar organizat, cum ar fi SEC, care dezvăluie modul în care sunt protejate Bitcoin și Ethereum.

Rusia are rubla, care este susținută în totalitate de aur. India, China și Rusia au de mult timp un sistem monetar diferit, în afară de SWIFT. Ripple se dezvăluie încet-încet ca fiind noul QFS, așa cum a fost promis și sperat de mulți credincioși de încredere de mult timp ai XRP și XLM.

Se pare că a sosit momentul să apăsăm pe comutator. De atât de mult timp am speculat și am prezis scenarii care ar implica evenimentul, dar acum e foarte aproape.

Rusia pare să conducă drumul spre "ieșirea din Matrix", lăsând în urmă sistemul financiar corupt, mass-media și internetul.

Demascând NWO, UE, SUA, NATO, ONU, CERN, OMS, CIA, MOSSAD. Conectate între ele, în susul piramidei unei elite globale care e pe cale să fie dărâmată complet.

(analiza din publicatia "Financial Report")

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE