Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Raport Marea Britanie (2023): 95.03% din morții de Covid de la începutul anului (8.330) au fost complet vaccinați

Postat la: 27.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Oficiul Național de Statistică din Marea Britanie a publicat un set de date actualizat "Death by Vaccination Status, England" (Decese în funcție de starea de vaccinare, Anglia), cu date din ianuarie 2023 până în mai, relatează politicianul australian Craig Kelly, de la Partidul Australia Unită într-o postare pe Twitter/X:

„În mod notabil, Biroul de Statistică din Australia are date similare, dar refuză să le publice. Oare de ce? Aceste date care tocmai au fost publicate arată că din ianuarie până în mai 2023 au fost 8.766 decese Covid în Anglia.

  • 8.330 de decese (95,03%) au fost persoane vaccinate
  • 436 decese (4,97%) au fost persoane nevaccinate

Asta e tot. Ultima carte pe care o mai aveau de jucat promotorii vaccinurilor, afirmația că vaccinurile au prevenit decesele cauzate de Covid, a căzut! Dar este și mai rău. Datele care tocmai au fost publicate arată, de asemenea, că cei vaccinați sunt suprareprezentați în ceea ce privește decesele din toate cauzele.

Datele din Marea Britanie sunt cele mai bune din lume și, odată cu această ultimă publicare a datelor, toate măsurile de obligativitate rămase trebuie să înceteze, iar vaccinul trebuie să fie retras de pe piață chiar astăzi.

A permite ca o altă persoană să fie injectată după ziua de astăzi, când aceste date au fost publicate, ar fi o neglijență criminală. Oricine s-ar aștepta ca această dezvăluire să fie pe primele pagini ale ziarelor astăzi. Dar, în mod uimitor, din nou, mass-media tace.

Mass-media fie sunt cumpărate ca paraziți plătiți de Big Pharma, fie sunt incapabile să înțeleagă datele, fie sunt prea lașe pentru a publica faptele. Ce s-a întâmplat cu jurnalismul?", se întreabă acesta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE