Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sneakers New Balance - care modele sunt deosebit de populare?

Postat la: 22.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În prezent, există câteva branduri de încălțăminte sport care au reușit să se impună cu succes și să își câștige locul în inimile pasionaților stilurilor sport, casual și streetwear.

New Balance strălucește, pentru că are o istorie bogată consolidată în industria modei sport. Dintre toate piesele emblematice, sneakersii New Balance au captat atenția.  Aspectul inconfundabil, confortul crescut, materialele premium utilizate şi atenția ridicată pe care o acordă finisajelor sunt caracteristici care au condus la creșterea popularității acestora. Îți dorești o nouă pereche de pantofi sport? Perfect citește următoarele rânduri și vei descoperi ce modele să alegi!.

De ce să alegi pantofi sport New Balance?

Sneakersii New Balance nu sunt simple articole încălțăminte, mulți îi consideră un stil de viaţă, o abordare distinctă asupra modei urbane. Experiența acumulată în timp, a dus procesul de producţie a pantofilor sport la nivelul de artă. Pantofii  îmbină perfect funcţionalitatea cu estetică, oferind confort la superlativ la fiecare pas.  Pantofi cu aspect urban,  satisfac orice gust și nevoile celor ce își doresc echilibru între performanță,  modă, stil și versatilitate. 

Cât de versatili sunt sneakersii New Balance? Cu ce să îi combini?

Dacă ești pasionat de modă, vei iubi versatilitatea sneakersilor New Balance. Sunt moderni, puternici, intriganţi şi pot fi combinați cu numeroase articole vestimentare: pantaloni de trening, blugi, cămăși, tricouri, pantaloni scurți, hanorace. Costumul elegant şi setul de pijamale bărbați sunt articolele mai puțin compatibile, cu adidaşi sport, dar acestea sunt cam singurele limite când vine vorba de asocieri şi combinaţii.

Colecțiile de Sneakersi iconici - descoperă-le!

Cunoscutul brand are în portofoliu de colecții de sneakersi expresiv, fiecare gamă având caracteristici care atrag.

New Balance 574 - fă cunoștință cu detaliile retro

Cunoscută pentru designul retro și pentru confortul sporit, colecția 574 este una dintre cele mai populare de la New Balance. Pantofii se remarcă prin echilibru, combinând materiale premium cu  și a tehnologii de top. Aceștia oferă confort deosebit și o durabilitate remarcabilă. Cu personalitatea puternică, 574 sunt ideali pentru cei care apreciază atât aspectul estetic, cât și funcționalitatea.

Colecția 530 - pantofi clasici

Colecția 530 este dominată de accente clasice. Designul, inspirat din anii '90, reușește să facă furori în ţinutele actuale. Tehnologia de amortizare ENCAP, care oferă susținere și confort optim în timpul purtării şi materialele respirabile sunt alte detalii apreciate la acești pantofi. 

Sneakersi sport  2002 de la New Balance

New Balance 2002 aduc în prim plan cele mai noi tehnologii din industrie - amortizare ABZORB,  tehnologia de susținere din plasă - iar acestea asigură  stabilitate în timpul activităților dinamice. Pasionat de alergare sau de antrenamente în sală? Descoperă confortul oferit de 2002,  îți vor permite să atingi performanțe maxime.

Așa că nu mai sta pe gânduri și descoperă  perechea perfectă de sneakersi New Balance. Cu siguranță vei fi surprins plăcut de caracteristicile deosebite!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE