Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Texas ar putea deveni primul stat din lume care sa interzica dârele de pe cer de chemtrails

Postat la: 04.12.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Texas ar putea deveni primul stat care va interzice pulverizarea particulelor de particule sub formă de aerosoli în cer - un fenomen cunoscut sub numele de „chemtrails".

Într-o nouă petiție, grupul Clean Skies din Texas adună semnături pentru a cere reprezentanților statului să adopte legi care să interzică pulverizarea periculoasă a aerosolilor atmosferici fără aprobarea și testarea prealabilă a substanțelor chimice pulverizate.

Petiția afirmă: „Noi, subsemnații, suntem îngrijorați de cetățenii texani care cer legislatorilor noștri de stat să adopte legi pentru a ne proteja familiile, animalele de companie, recoltele, apa și mediul de orice și toate efectele secundare negative ale Județului, Statului, Federației, Militar, precum și orice corporație, ONG sau organizație non-profit pulverizarea cerului nostru."

Pe lângă faptul că creează poluare atmosferică sub formă de cer acoperit de nori și lumină solară blocată, Clean Skies Texas notează că „ploile, apele subterane și solul indică faptul că unele dintre substanțele sau particulele pulverizate sunt oxizi de aluminiu, bariu și stronțiu".

„Expunerea foarte ridicată a oamenilor și a tuturor ființelor vii la oxid de aluminiu și alți compuși toxici de metal, precum și la alte substanțe sau particule sub formă de aerosoli provoacă probleme respiratorii și alte condiții de sănătate negative", se afirmă în petiție.

„Oamenii, animalele de companie și fauna sălbatică sunt rănite, recoltele agricole și solurile sunt deteriorate, pădurile suferă și în multe locuri mor, iar apa este poluată. Indiferent de justificarea folosită pentru această pulverizare continuă, aceasta este extrem de dăunătoare pentru sănătatea noastră și pentru mediu".

Clean Skies face referire la geoengineering.org pentru a vedea cercetările lor extinse pe acest subiect, și, de asemenea, oferă dovezi care arată că guvernul federal a achiziționat numeroase brevete de modificare a vremii, precum și a produs lucrări de cercetare pe „Vremea și modificarea climei" datând din anii 1960.

Petiția a fost lansată în luna septembrie a anului trecut, când specialiști de top din domeniul geosciologiei au publicat o lucrare în „Revista de cercetare a științelor sociale" în care acuzau Națiunile Unite de implicarea într-o conspirație pentru distrugerea mediului de pe Pământ.

În lucrarea lor, James Marvin Herndon și Mark Whiteside au avertizat că „timpul este scurt pentru a pune capăt permanent tuturor activităților de geoinginerie", în special „cenușa zburătoare de cărbune aerosolizată, se spune că este pulverizată din jeturi" și „în troposferă", unde „distruge sistematic sistemele de suport ale Pământului și otrăvește viața de pe această planetă".

Guvernul federal american a recunoscut în mod tacit că această practică continuă sub forma injecției de aerosoli stratosferici (SAI), despre care fostul director CIA John Brennan a remarcat că este „o metodă de însămânțare a stratosferei cu particule care pot ajuta la reflectarea căldurii soarelui în același mod în care o fac erupțiile vulcanice".

„Un program ISA ar putea limita creșterea temperaturii globale, reducând unele riscuri asociate cu temperaturile mai ridicate și oferind economiei mondiale mai mult timp pentru tranziția de la combustibilii fosili. Acest proces este de asemenea relativ ieftin", a declarat Brennan în timpul unei conferințe a Consiliului pentru Relații Externe.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE