Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Jocul dublu făcut de Vărgău la Senat în spatele lui Tariceanu

Postat la: 03.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Secretarul general al Senatului, pesedistul Ion Vărgău a facut o multime de aranjamente ca al doilea post de secretar general adjunct al acestei institutii sa nu fie ocupat.

Prin diverse subterfugii, el a reusit, de mai bine de un de zile, sa-i pacaleasca, mai exact sa-i prosteasca, pe membrii Biroului Permanent si pe presedintele Calin Popescu Tariceanu ca nu este oportuna ocuparea acestuim post. Astfel, Ion Vargau a reusit sa taie si sa spanzure dupa bunul sau plac in Senat pentru ca secretarul general adjunct, Cristina Ionescu, a fost marginalizata de acesta.

Mai mult, Ion Vargau a blocat si postul de director administrativ pentru domnia sa, fiind ocupat acum cu delegatie de catre Gheorghe Constantin. Practic, Vargau si-a facut calculul ca dupa ce va fi debarcat din fotoliul de secretar general se va retrage pe postul de director administrativ al Senatului. Asa ca indiferent cine va veni la sefia Senatului, Ion Vargau va ramane la butoanele institutiei. Smecherie adevarata, nu gluma!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE