Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Campionatul European de WTK și WTKA va veni la București

Postat la: 10.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Federația Română de Freestyle Kickboxing (F.R.F.K.) împreună cu Fundația pentru Tineret a Municipiului București (F.T.M.B.) va organiza în perioada 06 - 08 mai 2016 la Sala Polivalentă din București, Campionatul European de WTK si WTKA.

La eveniment vor fi prezenți un număr de peste 1500 de sportivi din peste 35 de țări, președinții a 35 de federații naționale din Europa și figuri emblematice din domeniu cum ar fi: dl. Tomazo Dadamo, dl. Brian Beck și Grand Master Kevin. "Cu siguranță va fi cea mai importantă competiție, dedicată amatorilor, organizată anul acesta în România fiind zeci de delegații, în total fiind peste 1800 de sportivi și oficiali. Va fi o mare desfășurare de forțe și ne bucurăm că țara noastră a fost selectată pentru a găzdui această competiție", a declarat președintele F.R.F.K. domnul Adrian Dejanu.

"Suntem onorați să fim co-organizatori ai Campionatului European de WTK și WTKA ce se va desfăușra anul acesta în luna mai la Sala Polivalentă și sperăm ca și prin această acțiune, Fundației pentru Tineret a Municipiului București (F.T.M.B.) să-i fie recunoscute efortul și implicarea în activitățile de și pentru tineret ", a declarat domnul Ticu Plăcintă, Președinte al F.T.M.B.

Pe întreg parcursul competiției sunt programate mai multe probe: freestyle, semi, light, kick light, K1 light, muay boran, musical forms, forme.
Ceremonia de deschidere a Campionatului European de Freestyle Kickboxing va avea loc sâmbătă, de la ora 13.00, la Sala Polivalenta. Delegația României va fi alcătuită din sportivii cluburilor afiliate F.R.F.K. Menționăm de asemenea faptul ca intrarea este liberă. Pentru mai multe informații ne pute-ți contacta la: 0722.312.769 / www.frfk.ro / office@frfk.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE