Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Chelsea are un nou antrenor. Comeback la echipa lodoneză

Postat la: 19.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: buzznigeria.com

Chelsea și-a anunțat oficial noul antrenor, la trei zile după demiterea lui Jose Mourinho. Olandezul Guus Hiddink (69 de ani) va fi tehnicianul echipei de pe Stamford Bridge până în vară, în calitate de antrenor interimar.

Acesta a mai pregătit-o pe Chelsea în 2009. El este liber de contract, după ce a fost demis de la naționala Olandei în iuniei, după un parcurs dezastruos care a compromis calificarea la Euro 2016.

"Sunt entuziasmat să mă întorc pe Stamford Bridge. Chelsea este unul dintre cele mai mari cluburi din lume și nu se află acolo unde ar trebui să fie în acest moment. Cu toate acestea, sunt sigur că putem să salvăm acest sezon.

Abia aștept să încep să lucrez cu jucătorii și staff-ul acestui mare club și mai ales să-mi reînnoiesc relația cu minunații fani ai lui Chelsea", a declarat Huddink, pentru site-ul al oficial al grupării londoneze.

După 16 etape scure din campionatul englez, Chelsea ocupă locul 16 din 10, cu doar 15 puncte, la 20 de „lungimi" de liderul Leicester.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE