Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Espanyol a fost SURCLASATĂ de Real Sociedad. Arlauskis l-a "îngropat" pe Gâlcă. Românul e ca și demis

Postat la: 09.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: rbnett.no

Echipa antrenată de românul Constantin Gâlcă, Espanyol Barcelona, a pierdut meciul disputat pe teren propriu, scor 0-5, cu Real Sociedad, luni seara, în epilogul etapei a 23-a a campionatului de fotbal al Spaniei.

Gâlcă trăiește un adevărat coșmar la echipa unde a scris istorie ca jucător. Golurile au fost marcate de Jonathas (5, 90), Carlos Vela (8), Mikel Oiarzabal (52) și Diego Reyes (55).  Fostul portar al Stelei, Giedrius Arlauskis, a fost titular la gazde și a avut o parte de vină la primele două goluri, ieșind de fiecare hazardat. Lituanianul a fost înlocuit la pauză de Gâlcă.

Tehnicianul este ca și demis de la Espanyol. El a fost numit la cârma echipei catalane pe 14 decembrie și a debutat cu o victorie în Cupa Spaniei și a urmat un succes în campionat, 1-0 cu Las Palmas. Apoi, Espanyol a scos o remiză albă cu FC Barcelona, tot în La Liga.
Apoi a venit dezastrul. În ultimele două partide, Espanyol a încasat 11 goluri, 0-6 cu Real Madrid și 0-5 cu Real Sociedad.

În clasament, Espanyol ocupă locul 17, cu 22 puncte. Pe primul loc se află FC Barcelona, cu 54 puncte, urmată de Atletico Madrid, 51 p, Real Madrid, 50 p, Villarreal CF, 45 p, Sevilla FC, 37 p, etc.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE