Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liga 1, etapa a 24-a. Dinamo - FC Botoșani 1-0. Costache a adus victoria "câinilor roșii", care au urcat pe locul 2

Postat la: 14.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

UPDATE: Dinamo a câștigat meciul disputat pe teren propriu, scor 1-0, cu FC Botoșani, duminică seara. Confruntarea s-a disputat în etapa a 24-a, iar alb-roșii au controlat jocul de la un capăt la celălalt. Prima ocazie de gol a partidei i-a aparținut lui Gnohere, care a trimis slab.

Deschiderea scxorului s-a produs după patru minute. Ekeng a executat o lovitură liberă, mingea a ajuns la Pulic care i-a trimis lui Costache, iar fotbalistul în vârstă de 17 ani a punctat pentru prima dată în tricoul echipei Dinamo. Tânărul mijlocaș s-a aflat la al doilea meci disputat în Liga 1. Oaspeții au solicitat penalty în minutul 71, după un duel între Ivanovici și Hanca. Primul a văzut însă, cartonașul galben pentru simulare. Cu cinci minute înainte de final, Martinus l-a pus la încercare pe portarul gazdelor, cu o lovitură de cap.

Cu acest succes, Dinamo a urcat pe locul 2, cu 44 de puncte, în timp ce Botoșani rămâne pe 9, cu 26 de puncte.  

Au evoluat echipele:

FC Dinamo Bucureşti: Cerniauskas - Hanca, Puljic, Mevlja, Olteanu - Ekeng, Palic - D. Rotariu, Batin (Marc 68), V. Costache (Bartalsstovu 56) - Gnohere (Essombe 71)

FC Botoşani: Pleşca - Dimitrov, Ngadeu, G. Miron, Popovici - Cabrera (Carrallero 70), Vaşvari, Bordeianu(Casado 78), Martinus - Hadnagy (P. Ivanovici 70), Matulevicius

///

De când activează în Liga 1, FC Botoșani a avut aproape de fiecare dată evoluții bune cu Dinamo. Cele două echipe se vor întâlni pe arena din Șoseaua Ştefan cel Mare, într-un meci care se anunță a fi extrem de spectaculos.

Dinamo şi FC Botoşani s-au întâlnit de cinci ori în Liga 1. De două ori s-au impus bucureştenii, o dată moldovenii, iar alte două jocuri s-au încheiat la egalitate.
În tur, rezultatul a fost egal, 1-1 (marcatori Cabrera / Essombe). Înaintea confruntării, bucureștenii ocupă locul 4, cu 41 de puncte, în timp trupa moldavaă e pe 9, cu 26 de puncte.

La nivelul băncilor tehnice, Mircea Rednic şi Cristi Pustai s-au mai întâlnit de patru ori în Liga 1, trei jocuri încheindu-se la egalitate şi unul cu succesul actualului antrenor dinamovist (2008-2009, Dinamo - Gaz Metan 1-0).

Meciul Dinamo - FC Botoșani estte programat azi, de la ora 19:00, în etapa a 24-a a Ligii I. Confruntarea va fi transmisă în direct de Digi Sport, Dolce Sport și Look TV.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE