Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fed Cup 2016. România - Cehia. Reacția româncelor după tragerea la sorți

Postat la: 05.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea de tenis Simona Halep va juca prima, în întâlnirea cu Cehia, contra Karolinei Pliskova.

"Îmi doream să joc prima. Sunt pregătită și sper să iasă bine. O știu pe Pliskova foarte bine. Lovește puternic și servește bine. Eu trebuie să-mi fac jocul. Am încredere că pot câștiga și sper ca și publicul să ne ajute să fim mai puternice", a spus constănețanca, potrivit Dolce Sport.

Monica Niculescu va disputa sâmbătă meciul al doilea, contra Petrei Kvitova.

"Pentru mine nu e important dacă joc prima sau a doua. E important să mă simt eu bine, să-mi fac jocul. Știu că nu va fi ușor cu Kvitova, e o jucătoare foarte bună. Sper să le terorizez pe cehoaice!", a declarat la rândul ei, Monica Niculescu.

Echipa de FED Cup a României va întâlni, pe teren propriu, formaţia Cehiei, în sferturile de finală ale Grupei principale. Meciurile de tenis vor avea loc sâmbătă (6 februarie) și duminică (7 februarie 2016). Învingătoarea va juca în semifinale cu Germania sau Elveţia. România a ajuns între cele mai bune opt echipe din lume după ce a învins, în luna aprilie, la Montreal, echipa Canadei, cu scorul de 3-2.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE