Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liga 1, etapa a 24-a. ACS Poli Timișoara - FC Voluntari 1-2. Două dintre goluri s-au marcat în prelungiri

Postat la: 14.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

FC Voluntari s-a impus în deplasare, scor 2-1, cu ACS Poli Timișoara, într-un meci disputat duminică, în etapa a 24-a a Ligii 1.

Dacă prima ocazie a partide a fost una săracă în ocazii de gol, după pauză cele două echipe au evoluat mai bine. Gazdele au evoluat în inferioritate numerică din minutul 63. Miguel Suarez a primit cartonașul galben și implicit, cel roșu, în urma unui fault comis la mijlocul terenului.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 75. Laurențiu Rus a marcat cu o lovitură de cap din plonjon. Finalul meciului a fost incandescent. În minutul 90+2, Alexandru Tudorie a "dublat" avantajul ilfovenilor, dar până la finalul confruntării, Ianis Zicu a înscris golul de onoare, pentru ACS Poli.

În urma acestui succes, echipa pregătită de Ionel Ganea a acumulat 18 puncte și ocupă locul 12 în clasament. De partea cealaltă, ACS Poli Timișoara e pe 11, cu 21 de puncte.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE