Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Oficial. Gabi Tamaș a semnat cu Steaua: "Mă simt ca şi cum nu aş fi plecat de la aici"

Postat la: 04.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: facebook.com

Internaționalul român Gabriel Tamaş (32 de ani) a semnat, miercuri, 3 februarie, un contract valabil pe două sezoane şi jumătate cu Steaua, mutare se arată pe contul oficial de Facebook al clubului bucureștean.

Fundaşul și-a reziliat înțelegerea cu echipa galeză Cardiff City, t pentru care a evoluat într-un singur meci. Tamaș a mai jucat la campioana României în perioada ianurie - iunie 2015. Tamaş a strâns 15 partide oficiale (10 de Liga I, 2 de Cupa României şi câte una în Cupa Ligii, Supercupa României şi preliminariile Ligii Campionilor). Acesta va purta tricoul cu numărul 30.

"Sunt bucuros să mă întorc într-un colectiv alături de care am cunoscut mari succese în sezonul trecut. Practic, mă simt ca şi cum nu aş fi plecat de la Steaua în vară şi sper din tot sufletul să avem parte de aceleaşi rezultate extraordinare ca şi în sezonul trecut", a declarat Gabriel Tamaş, după semnarea contractului.

În tricoul Stelei, Tamaş a cucerit toate cele trei trofee puse în joc sezonul trecut: titlul, Cupa României şi Cupa Ligii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE