Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandalul CSA Steaua - FCSB, continuă. Clubul lui Gigi Becali, pârât la FIFA și UEFA

Postat la: 04.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Colonelul Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, a anunțat că FIFA şi UEFA vor fi sesizate deoarece clubul de fotbal finanțat de Gigi Becali continuă să folosească titulatura Steaua.

Nu înţeleg de ce FRF şi comisiile care-şi desfăşoară activitatea în cadrul acestei instituţii, şi în special Comisia de Licenţiere, au permis unei nou-înfiinţate cum e SC FC SB SA să joace în prima ligă, fapt total ilegal. Am făcut o adresă către domnul Burleanu încă din 30 iunie 2015. FRF nu a răspuns nici în momentul de faţă. Dar voi solicita la FIFA şi la UEFA să dispună măsurile care se cuvin. Nu înţeleg de ce domnul Burleanu a ezitat să răspundă în termenul legal la o adresă venită din partea unei instituţii publice. Au trecut şapte luni. Nu ne-a răspuns la notificări şi nu a dispus măsuri. Nu ne-a comunicat modalitatea prin care SC FC SB SA a participat la extragerea UEFA pentru preliminariile Ligii Campionilor cu numele Steaua Bucureşti şi folosind marca CSA Steaua Bucureşti înregistrată la OSIM cu numărul 130904", a declarat Florin Talpan, pentru PRO Sport.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a obţinut, la sfârșitul anului 2014, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o sentinţă definitivă care stabilea că marca Steaua aparţine clubului Armatei şi nu grupării lui Gigi Becali.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE